Support : BA Close bet by modifying error

User to User support only. For technical support visit www.betangel.com/support/
Post Reply
kaktus69
Posts: 4
Joined: Fri Mar 25, 2016 1:20 pm

Wed Feb 21, 2018 5:08 pm

Hi,

I placed a lay bet using the one-click screen (was testing custom buttons as per viewtopic.php?f=47&t=11365

BA placed the bet @ 1.5 but then modified it to lay at a much higher price.
Global settings are enabled on the one-click screen but set to "None"
Any idea what will have caused this?

Code: Select all

21/02/2018 16:44:37:  £ 20.00 Lay bet placed on 3 - 1 at 1.5. Entirely unmatched when it initially reached the market.   Ref: 117119836672
21/02/2018 16:44:42:  Close bet by modifying 117119836672 from 20 @ 1.5  to  20 @ 27  New Ref: 117119846881

User avatar
Dallas
Posts: 7750
Joined: Sun Aug 09, 2015 10:57 pm

Wed Feb 21, 2018 5:16 pm

You clicked 'close' so BA did took the current best lay price for that selection (27.0)

kaktus69
Posts: 4
Joined: Fri Mar 25, 2016 1:20 pm

Wed Feb 21, 2018 5:27 pm

Dallas wrote:
Wed Feb 21, 2018 5:16 pm
You clicked 'close' so BA did took the current best lay price for that selection (27.0)
Thanks for the swift response Dallas - if you can hear a repeated thudding noise it will be my head making contact with the desk :oops: :D

Post Reply

Return to “Support”

  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 2 guests