Using Automation Signals

Advanced automation available in Guardian - Chat with others and share files here.
Post Reply
Niko
Posts: 217
Joined: Thu Dec 01, 2016 9:36 am

Wed Nov 15, 2017 5:11 am

Dallas wrote:
Tue Nov 14, 2017 10:17 pm
Niko wrote:
Tue Nov 14, 2017 9:14 pm
Quick confirmation if possible! Say I have an automation that has various conditions set and a signal called WoM to fire on any selection if the conditions are met. I also have a clear the signal WoM rule if the conditions are no longer met. The rule triggers on say 4 runners.

Does betangel know which signal of each runner to cancel if say two runners fall outside of the conditions set even though they all triggered the same WoM rule?

Or do I need to replicate the rule for all the various runners?
The same 'clear signal' will clear the signal of the 2nd runner as soon as its rearmed
Ahh, so to get round this each runner would need to be allocoated a WoM rule, Wom1, Wom2, Wom3 etc with each rule being cancelled by a seperate clear the relevant WoM rule as each runner falls outside the conditions set?

User avatar
Dallas
Posts: 5880
Joined: Sun Aug 09, 2015 10:57 pm

Wed Nov 15, 2017 8:26 am

No you can still use the one WoM signal
Then on your clear rule if you wanted it to clear when above 5.5 you would say;
Signal set condition
is signal named WoM
Set on selection

Fixed odds cond
Last traded price
Is greater than 5.5

anything without a signal is ignored, as is anything below 5.5 still

Niko
Posts: 217
Joined: Thu Dec 01, 2016 9:36 am

Wed Nov 15, 2017 3:48 pm

Perfect, thanks Dallas.

Didn't need to replicate all those rules for each runner then!!! :D

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 4 guests