New beta version of Bet Angel v1.46.0

Post Reply
User avatar
SeaHorseRacing
Posts: 1804
Joined: Fri May 20, 2016 7:06 pm

Thu Dec 08, 2016 4:32 pm

I have had a look at my logs and this appears to be happening

Some markets are say the following.

Markets has been suspended
Market is in play
Market is unsuspended

and some logs are saying

Market has been suspended
Market is unsuspended
Market is in play
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Bet Angel
Bet Angel
Bet Angel
Posts: 3514
Joined: Tue Apr 14, 2009 3:47 pm

Thu Dec 08, 2016 5:22 pm

SeaHorseRacing wrote:My bets are not just being matched at sp.
Switch on the 'Streaming diagnostics logging' set to 'Bets' in the Communications Settings and then you'll have captured loads of details that you can send into support if it happens again.

Don't worry about the unsuspended/in-play indicators being logged in different order, betfair change those states in close succession and it just depends whether it arrives through the stream as one data packet or two.

User avatar
SeaHorseRacing
Posts: 1804
Joined: Fri May 20, 2016 7:06 pm

Thu Dec 08, 2016 5:44 pm

Bet Angel wrote:
SeaHorseRacing wrote:My bets are not just being matched at sp.
Switch on the 'Streaming diagnostics logging' set to 'Bets' in the Communications Settings and then you'll have captured loads of details that you can send into support if it happens again.

Don't worry about the unsuspended/in-play indicators being logged in different order, betfair change those states in close succession and it just depends whether it arrives through the stream as one data packet or two.
Great thanks

User avatar
SeaHorseRacing
Posts: 1804
Joined: Fri May 20, 2016 7:06 pm

Thu Dec 08, 2016 7:23 pm

Additionally I get this alot on the greyhound markets.

Sometimes it only registers a runner as a list of numbers.

Like the screen shot it does not display anything but it does on the ladders
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
LeTiss
Posts: 3930
Joined: Fri May 08, 2009 6:04 pm

Fri Dec 16, 2016 9:25 am

I'm finding streaming doesn't work so well when there's lots of markets in Guardian

RentonT
Posts: 186
Joined: Tue May 19, 2015 12:26 am

Fri Dec 16, 2016 1:04 pm

I would tend to agree with that, I tried to slow down the refresh time on guardian but it didn't really help.

I admit I don't have the fastest broadband speed but my ladder does slow down a bit when I have all the days racing markets loaded in guardian. (streaming)

User avatar
Euler
Posts: 14979
Joined: Wed Nov 10, 2010 1:39 pm
Location: Bet Angel HQ
Contact:

Fri Dec 16, 2016 1:44 pm

Streaming puts a lot of stress on your local PC so you may have to play around with settings a bit to find the right mix.

User avatar
ShaunWhite
Posts: 1814
Joined: Sat Sep 03, 2016 3:42 am

Sat Feb 11, 2017 1:29 am

I think it's time I upgraded to 1.46.1 (currently 1.44.1)

Are there any compatability issue with automation / excel etc?
Are there any known bugs on the outstanding issues list I need to be aware of ?

Thanks.

Geordie
Posts: 91
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:54 am
Location: North East

Sat Feb 11, 2017 6:13 am

Seems stable to me, Shaun. I've never had any issues with it.

User avatar
Dallas
Posts: 6337
Joined: Sun Aug 09, 2015 10:57 pm

Sat Feb 11, 2017 11:17 am

I've hammered automation with it since day 1 and not had any problems with it or any other parts.

When versions are released to the forum as a beta there maybe an odd bug to iron out, once these are done its released formally on the website with all fixes in place
https://www.betangel.com/download/?product=BetAngelPro

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest