New non Public beta 1.36.0

PeterLe
Posts: 3280
Joined: Wed Apr 15, 2009 3:19 pm

Mon Apr 14, 2014 11:40 am

Great thanks for the update
Having looked at the standard ladder for the last 7 years or so, I found it hard to compute in my mind what was going on! Mind you thats not to say that some people may find it useful with practice? I dont think its for me personally

Thanks for the explanation re versions; Its great that you can you guys can respond so rapidly to changes and requests. Working in the IT industry, I know from first hand, when a bug is encountered it can often take months and months for engineering to sort them out!

User avatar
mugsgame
Posts: 1235
Joined: Wed Mar 25, 2009 11:41 pm

Mon Apr 14, 2014 2:48 pm

I have left it switched on for now to try and see if it's going to make any difference to the way I work. Think 6th Sense called it spot on. If you have a method of working, any change can upset a minely oiled machine. However, those guys still trying to work it out may find it more useful.
I have given this a lot of thought lately having been putting together my own project. Part of this has been looking at everything I do, and trying to find a way to break it down so it's understandable.

I think this is something I already do. But I do it by judging the way the prices fill by eye, rather than having a visual indicator. That's probably why I find it so distracting lol

convoysur-2
Posts: 1023
Joined: Thu Jan 12, 2012 10:00 am

Mon Apr 14, 2014 5:52 pm

i find it usefull when trading slow markets o/u 3.5 etc
but its too much of a distraction for me in fast horse markets.
Marc

AmazingMisterX
Posts: 44
Joined: Sun Jun 16, 2013 11:35 am

Mon Apr 21, 2014 11:28 am

Hi guys, how about adding a queue position option? I know it's not meant to be very accurate but can we at least try it out and see for ourselves? :)

Consty1
Posts: 326
Joined: Mon Aug 15, 2011 2:41 pm

Mon Apr 21, 2014 11:29 am

Initial thoughts are I might find it useful for pre match football.

Actually it's too confusing when things start to move, seems to be really laggy as well.

If I delete v1.36.0 it's not going to remove all my presets is it?

pmanso
Posts: 32
Joined: Sat May 28, 2011 9:01 am

Fri May 30, 2014 4:55 pm

More important then the last traded amount would be the queue position.

User avatar
Westerner
Posts: 115
Joined: Fri Apr 17, 2009 10:03 am

Sat May 31, 2014 9:39 am

Thanks for this Peter - a great addition! :D

Thanks for listening.

pmanso
Posts: 32
Joined: Sat May 28, 2011 9:01 am

Sat May 31, 2014 1:51 pm

Any date for the release of the official version 1.36?

User avatar
Euler
Posts: 14975
Joined: Wed Nov 10, 2010 1:39 pm
Location: Bet Angel HQ
Contact:

Sat May 31, 2014 2:26 pm

You can use it now as long as you realise it's a beta, but a fully working one!

pmanso
Posts: 32
Joined: Sat May 28, 2011 9:01 am

Sat May 31, 2014 3:13 pm

Can you say if the queue position option will be available in the 1.36 final version?

Post Reply
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest